Skip to main content

Ekstra behandlinger

Vores gruppe behandling er for dig der ønsker at komme med din familie, venner, kollegaer og eller din mødregruppe til en dejlig og hyggelig behandling, hvor I bliver forklælet.

Vi ønsker, at du kan få den bedste oplevelse og de bedste resultater, når du bestiller en behandling hos Milenas Beauty Studio.

Behandlinger

Hydrogenterapi

30 minutter
99 kr.
60 minutter
149 kr.
Hydrogenterapi er en terapiform baseret på indtagelse af molekylær hydrogen H2 . I denne behandling inhaleres hydrogenet. Det vil booste din krop med sprudlende antioxidanter, der har mange gode kvaliteter, som gavner både din hud og krop. Hydrogenterapi booster blandt andet også dit humør og energiniveau, samt forbedrer din generelle sundhed og velvære – heriblandt en bedre søvn og fordøjelse, samt styrkelse af immunforsvaret. Der skabes balance i kroppen, samt en forbedring af kroppens naturlige funktioner, som du vil kunne mærke. Derfor er hydrogenterapi også velegnet til præstations- og restitutionsoptimering.

Gruppe behandling – 2 timer

Gruppe behandling *pris pr. person
399 kr.
Minimum 3 personer maks 6 personer
Paraffin hænder/fødder, Beauty Angel Lys: rens, maske, lys og afsluttende creme, samt en goodie bag og lidt forplejning.

Ekstra behandlinger

Vores hydrogenterapibehandling er til dig der ønsker at tilbyde sin hud og krop de bedste forudsætninger. Med hydrogenterapi vil du få fornyet energi og en generel forbedring af din livssituation og -kvalitet.

Vores gruppebehandling giver dig og din famile, venner, kollegaer eller din mødregruppe mulighed for at nyde hinandens selskab mens I får to timers ren forkælelse, hygge, velvære og fornyet energi. Behandlingen inkluderer en kombination Beauty Angel ansigtsbehandling, Paraffin hænder/fødder, der vil forvandle jeres hud og give jer en følelse af velvære. Hos Milenas Beauty Studio ønsker vi at give dig den bedste oplevelse og de bedste resultater, når du bestiller en behandling.