Skip to main content
BEHANDLINGER

Hos Milenas Beauty Studio tilbyder vi forskellige behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Hos Milenas Beauty Studio tilbyder vi professionelle ansigtsbehandlinger, der kan forbedre hudens udseende og sundhed. Vi tilpasser hver behandling til dine individuelle behov og hudtype/hudtilstand, så du får det bedste resultat.

Se behandlinger

Kropsbehandlinger

Giv din krop den pleje, den fortjener, med en skræddersyet behandling. Rygbehandling og cellulite behandling er skabt til at forkæle og forvandle din hud, så du kan føle dig sund og strålende.

Se behandlinger

Massage

Få en dybdegående og afslappende massageoplevelse hos Milenas Beauty Studio. Vi ønsker at at give dig en forfriskende og fornyende oplevelse, der løsner muskelspændinger og fremmer afslapning.

Se behandlinger

Bryn & vipper

Få smukke bryn og lange vipper, der får dine øjne til at stråle! Hos Milenas Beauty Studio tilbyder vi skræddersyede behandlinger, der passer til netop dig og dit udseende.

Se behandlinger

Voksbehandlinger

Alle vokstyper indeholder plejende ingredienser og kan anvendes på alle områder på kroppen. Du vil opleve mindre smerte og mindre stress af huden.​ 

Se behandlinger

Hænder & fødder

Forkæl dine hænder og fødder med behandlinger hos Milenas Beauty Studio. Vores manicure og pedicure er skræddersyet til at pleje og forvandle dine negle og hud.

Se behandlinger

Ekstra behandlinger

Drømmer du om en hud og krop, der stråler af sundhed og ungdommelig glans? Opdag hemmeligheden bag vores hydrogenterapibehandling.

Du kan også bestille tid til en gruppebehandling, hvor du kan invitere din familie, venner, kollegaer eller mødregruppe til to timers ren forkælelse, hygge, velvære og fornyet energi.

 

Se behandlinger